Geef je team een KIC!

Vergroot de effectiviteit op de werkvloer door elkaar beter te leren kennen.

Waar mensen samenwerken, kan KIC een unieke teambuilding workshop organiseren. We richten ons niet op het vakgebied waar jullie werkzaam zijn, maar kijken naar de mensen binnen de organisatie. KIC richt zich op het ‘echt’ leren kennen van elkaar. Wat weten jullie eigenlijk van elkaar en hoe kan dit de effectiviteit op de werkvloer vergroten.

De teambuilding workshop KIC. Een actieve “ervaar” teambuilding. Tijdens deze workshop worden onderwerpen behandeld, zoals onderlinge samenwerking, sociale verbindingen, vertrouwen in collega’s, het geven en ontvangen van feedback, bewustwording van eigen acties en het nemen en geven van verantwoordelijkheden. Competenties die de basis vormen om als team te functioneren.

Door middel van leuke praktische opdrachten beleven de collega’s niet alleen veel plezier met elkaar, maar daarnaast geven de oefeningen ruimte om elkaar op een andere wijze te leren kennen en daagt het collega’s op speelse wijze uit om aan te geven wat er in de dagelijkse praktijk speelt. Het geeft niet alleen het personeel, maar ook de  leidinggevende een beter beeld van wat er speelt op de werkvloer en wat er beter kan.

Het doel van de training is naast het beter leren kennen van elkaar gericht op het herkennen van elkaars talenten en kwaliteiten en stelt de mensen beter in staat om hier op de werkvloer gebruik van te maken. Tijdens de training zijn er oefeningen gericht op de individu en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast zijn er oefeningen waarbij er feedback wordt gegeven aan elkaar.

Iedere organisatie is uniek en dat betekent dus ook de training. Voordat we een samenwerking aangaan, bespreken we met elkaar wat de doelen zijn. In dit gesprek wordt besloten of KIC teambuilding de juiste activiteit is om dit doel te bereiken.

Bent u geïnteresseerd geraakt en wilt u meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek, vul dan onderstaand formulier in:

Geplande trainingen

• 27 aug en 24 sept KIC docententraining (2dagen)
• KIC experience voor uw klas (gericht op positieve groepsvorming)
• Vrijblijvende KIC presentatie op locatie of via beeldbellen
• KIC mentorentraining (tevens als teambuilding te boeken)

Voor meer informatie, klik op de betreffende training of vraag via nevenstaand contactformulier meer informatie aan.

Voor meer informatie, klik op de betreffende training of mail naar info@kictraining.nl of vraag via onderstaande button de demo aan 

Dankzij de meiden van KIC hebben we een super teambuildingsavond met The Family Haarverzorging achter de rug. Actief, scherp, diepgaand en openhartig. Je leert anderen maar vooral jezelf kennen met als resultaat; meer begrip voor elkaar en elkaars reacties, de ogen geopend en de neuzen weer dezelfde kant op!

Contact met KIC!

Heeft u vragen, opmerkingen of wenst u een persoonlijk contact? Stuur ons via onderstaand formulier uw gegevens toe en wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Contactformulier

U kunt de KIC App aanvragen via VOcontent

Demo aanvragen KIC App